Idei despre vânzări

Ca unul ce a lucrat 15 ani în industria farma, în departamentul de vânzări, făcând parte la un moment dat din Task Force-ul alocat unuia din produsele strategice de la acel moment, am acumulat cunoștințe de vânzări, ca mulți dintre voi, aceia care lucrează în domeniul vânzărilor. Companiile pentru care am lucrat au urcat 10 locuri în 10 ani, respectiv 2 locuri în 2 ani și pot spune, fără falsă modestie, că am contribuit și eu la această ascensiune.

Scopul acestei pagini este de a scrie despre lucruri importante în procesul de vânzare, menite să ne aducă pe toți cât mai aproape de încheierea vânzării. Lucrurile despre care voi scrie aici sunt validate de practică și le puteți aplica și voi, la scară mică, de test, apoi uzual, zi de zi. Avantajul celor ce vor citi este că nu vor trebui să repete și ei greșelile pe care eu și alții ca mine le-am făcut, ci să aibă deja câteva experiențe din care pot trage fiecare învățăturile pe care le consideră utile.

De asemenea, dacă aveți situații particulare, m-aș bucura să le discutăm aplicat. Astfel orice comentariu pe blog este bine-venit.

Vânzări mari și bonusuri pe măsură !

De ce de ce-uri tale sunt așa de importante,   Prinde-l de nas,   Ce este rapportul ?  Limbajul non verbal în vânzări,   Medalia olimpica sau ciobanescul german,  Știi ce sa faci cu mâinile,  Gândirea orientată spre atingerea obiectivului,    Ce e cel mai important pentru tine, Gândul de vineri,  Când intri în vânzări ? Clientul-mulțumit obiectivul suprem?  Prietenii din afacerea noastră  Permisiune sau întrerupere ?

Publicitate