Idee despre mine

lup albastru

Sunt un tip crescut la margine de oraș, la marginea Iașului, într-un cartier muncitoresc. Asta m-a făcut să știu cum e să ai în buzunare doar cheile de la casă ceea ce cred că a fost o experiență foarte utilă pentru mai târziu. Am avut un vis mare odată, de a deveni medic, vis ce s-a împlinit, dar care presupune pregătire continuă.

Tipul de care vorbim a avut șansa sau ghinionul de a cunoaște din interior lumea corporatistă pentru 15 ani și ceva lucrând pentru companii din top 10, unele top 5 în piața lor, în departamentul de vânzări, fâcând parte pentru o vreme din Task Foce-ul alocat unuia din produsele strategice la acea vreme pentru angajatorul de atunci. În lumea aceasta a învățat o groază de lucruri despre vânzări și oameni, multe din ele la modul practic și câteodată dureros, dar aproape întotdeauna a luat bonus, ceea ce înseamnă că și-a făcut treaba. Puștiul de care vă povestesc s-a întors, nu demult, la visul lui, acela de a fi medic.

Am fost naiv, idealist, între timp am devenit realist, perseverent și, sper în final, să devin, dacă nu înțelept, măcar experimentat. Totdeauna am încercat să fiu deschis la minte, să încerc să învăț de la fiecare ceva și asta îmi propun să o fac în continuare.

Am încercat, la rândul meu, să împărtășesc câte ceva din ce am învățat în speranța că asta va ajuta și pe altcineva.
Acesta e motivul pentru care voi mai scrie aici și îmi doresc să îmi împărtășiți părerile voastre.coltulcuideiblog3