Idee despre mine

lup albastru

Sunt un tip crescut la margine de oraș, la marginea Iașului, într-un cartier muncitoresc. Asta m-a făcut să știu cum e să ai în buzunare doar cheile de la casă, ceea ce cred că a fost o experiență foarte utilă pentru mai târziu. Am avut un vis mare odată, de a deveni medic, vis ce s-a împlinit, dar care presupune pregătire continuă.

Tipul de care vorbim a avut șansa sau ghinionul de a cunoaște din interior lumea corporatistă pentru 15 ani și ceva lucrând pentru companii din top 10, unele top 5 în piața lor, în departamentul de Vânzări și Marketing, făcând parte, pentru o vreme. din Task Foce-ul alocat unuia din produsele strategice la acea vreme pentru corporația pentru care lucram atunci. În lumea aceasta a învățat o groază de lucruri despre vânzări și oameni, multe din ele la modul practic și câteodată dureros, dar aproape întotdeauna a luat bonus, ceea ce înseamnă că și-a făcut treaba. Puștiul de care vă povestesc s-a întors, în final, la visul lui, acela de a fi medic.

A fost naiv, idealist, între timp a devenit realist, perseverent și, speră, în final, să devină, dacă nu înțelept, măcar experimentat. Totdeauna a încercat să fie deschis la minte, să încerce să învețe de la fiecare ceva și asta își propune să facă în continuare.

A încercat, la rândul lui, să împărtășească câte ceva din ce a învățat în speranța că asta va ajuta și pe altcineva.
Acesta e motivul pentru care va mai scrie aici și își doresc să-i împărtășiți părerile voastre.coltulcuideiblog3

Publicitate