În ultima vreme mă tot lovesc de calitatea departamentului de Relații cu Clienții. Ultimul post a fost tot unul în spiritul ăsta, dar sper că dacă tot le semnalăm, cineva se va sesiza. Sau poate va rămâne doar un post patetic pe un bloggulaș undeva…

În era tehnologiei, pe o piață concurențială, să vii cu servicii proaste, să faci underdelivery mi se pare sinucidere. Și uite așa ajungem iar la Digi…Am avut un congres care s-a desfășurat online. Am avut niște comunicări legate de job, foarte importante. Pe care nu aș fi putut să le duc la bun sfârșit dacă nu aveam în casă și un alt provider de date. O să spui că te-ai scos, că de ce sunt nemulțumit. Păi în primul rând pentru că am avut costuri mai mari. Celălalt provider nu mi-a oferit datele gratis. Apoi pentru că nu mi s-a livrat ce am plătit ! Asta mi se pare și mai grav. Contract semnat pe 2 ani. Adică, din nou, tehnica „prinde-l de nas”. Nu fac asta decât țeparii de la colț de stradă.

Și evident că sun la „Tehnic” să îmi rezolve problema. Și ăștia nu știu decât să dea vina pe tine, Că tre` să verifice rețeaua ta de acasă….Ca și cum tu tragi de cablurile lor așa, de plictiseală. Și pozele mele în care rețeaua mea casnică, de la ei, e conectată, securizată, dar fără acces la internet e pusă de mai multe ori pe neți. Dar ei insistă că routerul meu limitează viteza netului…Nah, lipsă de ascultare activă, lipsă de atenție la nevoia clientului…De câte ori le văd mașina de intervenții pe strada mea, știu că nu voi avea netul pe care-l plătesc în ziua aia….

Trec peste pagubele lor de imagine. Peste faptul că au o concurență serioasă în cei doi provideri naționali de telefonie mobilă care au acum si rețea fixă. Amândoi ! Eu am fost împiedicat să renunț la Digi de contractul semnat cu ei pe doi ani, că altfel mă mutam, cu totul, la unul din cei doi cu toată rețeaua mea casnică…„Prinde-l de nas”...

Acum întreb și eu, poate e pe aici vreun specialist, poate chiar de la ei, ce naiba fac de se întrerupe accesul la internet din 15 în 15 minute ? Își resetează serverele ? Oare altă metodă tehnică nu există ? Una care să nu afecteze clienții care au plătit serviciile de care nu pot beneficia ???!!!

Sper să nu fi intrat în zodia incompetenței și la nivel micro….

Publicitate

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s