Când vă simțiți prea bine !

Deși nu e locul acestui post aici și deși mi-am promis mie că nu voi mai vorbi despre „super calitățile” acestei „profesioniste” firme, nu pot să mă abțin după senzația de „catifelare” pe are am avut-o după discuțiile cu unul de la „tehnic” de la RCS-RDS.

Bucuros că voi avea cu ce să recepționez toată grila lor de emisie, scanez frecvențele, pun posturile în ordine și, satisfăcut, mă așez să savurez cuceririle tehnologiei. Super treabă, n-am ce zice, până în momentul în care a deschis tot blocul televizoarele, unele probabil smart tv-uri. Și începem aventura !

„Lipsă semnal” pe aproape 25% din canale la ore de vârf. Zic hait ! cablajul. Am citit eu pe net. Deh, tributar vremurilor în care trăim… Cablajul în regulă. Scanez din nou, automat, manual. Același lucru. Caut pe net frecvențele pe care emite acest mirific RCS. Scanez manual, nimic.

Cu strângere de inimă, sun la minunatul departament de relații cu clienții ( nu știu chiar de ce se cheamă așa, că n-are nimic de a face cu clienții ) unde mi se preia sesizarea. Și îi zic tipului de acolo : nu îmi trimiteți pe unul care vrea să îmi cableze casa din nou. În paranteză spus, e singurul motiv pentru care le mai sunt client. Buuuun. Zic cred că s-au mai schimbat și ei… Deh, concurența e bună.

Sună tehnicul din teren și mă întreabă când sunt acasă să rezolve sesizarea. Îl întreb circumspect de ce trebuie să fiu acasă, nu v-a zis colegul din call center ?

El zice mie îmi apare că e lipsă semnal și trebuie să verific.E tot ce știu ! zice convins.

Păi de ce tre să fiu eu acasă să verificați echipamentul de pe casa scării ?

Ei, păi nu că tre să verific începând din casă și apoi să merg pe circuit.

Am crezut că înebunesc ! Aștia își bat joc de mine ! Cred că vorbesc cu un tractorist. În fine, individul, semidoct îmi explică că aia și că ailaltă, eu îi zic disperat că nu vreau sa îmi cableze casa din nou, că merge și fără, ca la ultimul război pe care l-am avut cu ei. Nimic ! Ăla susținea sus și tare că are  Nobelul în materie de cablări. L-am invitat politicos să se ducă la naiba și am început să caut soluții pe cont propriu. Culmea ! Am și găsit ! Pentru proprietarii Rcs : cred că ar putea desființa departamentul tehnic, că oricum nu face nimic din ce ar trebui, și să-l concesioneze unor băieți care chiar se pricep, poate studenți la Automatizări, sigur i-ar costa mult mai puțin. Interesant este că am găsit tot căutând despre frecvențele RCS și articolul de jos. E savuros ! Marele RCS

Publicitate

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s