De curând am făcut o achiziție pe fondul dării duhului a desktopului meu bunic, an de naștere 2013, cu niște up-grad-uri în 2008, a unui notebook. Și după cercetări de piață intense ( 🙂 ) am ajuns la concluzia că este extrem de practic să îmi iau un notebook produs în România.

Sigur că toate componentele sunt produse în China, ca de altfel cam toate mărcile mai cunoscute sau mai puțin cunoscute, dar ansamblarea lor este făcută la Brașov. Este vorba despre Allview, și până în momentul ăsta pot să spun că mă felicit pentru alegere.

allbook_m_-_principala_2_1

Nu o să insist asupra specificațiilor de produs pe care le puteți parcurge pe linkul anterior, dar pot să vă pun că pentru task-uri uzuale, editat texte, imaginii, navigare este absolut în regulă. Iar faptul că l-am primit repede, că am service-are aici, în România, a fost pentru un mine un plus. La fel și ideea că investesc în industria românească, e adevărat de ansamblare, dar o fac niște români, se plătesc impozite în România, iar dacă o să intrați pe site-ul lor și o să vă uitați un pic mai atent, o să vedeți că există o preocupare permanentă de cercetare și îmbunătățire a produselor, ceea ce trebuie sprijinit și financiar.

Este versatil, eficient, ergonomic și are un aspect modern și trandy.

Așa că, dacă aveți de făcut o o investiție în tehnologie, Allview poate fi o alegere cu un raport preț/beneficiu super.

Publicitate

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s