bjrvAm tot vorbit despre importanța construirii unui venit rezidual, ce aduce acesta legat de libertatea financiară. Iar Network Marketingul este un mod, accesibil oricui, de a construi un venit important.

În colaborările mele am avut una, destul de lungă, mai concretă și mai eficientă în ultima jumătate de an, de când am început să promovez mai profesionist online, cu o agenție de turism din Arad. Ei pretind că au un sistem de promovare în sistem Network Marketing. Adică tu le promovezi ofertele, postările de pe blogul lor către subscriberii tăi.  Liste de e-mai, followeri paginii tale de Facebook, îți asociezi numele cu ei….Pentru un comision, zic ei 22% din comisionul agenției.

 

Ei, a venit momentul adevărului ! Luna octombrie, aveam 4 rezervări, cu vouchere trimise, cu facturi emise și plătite, plus 3 în așteptare, cam 100 de euro în total. Ce să vezi ? Mi se anulează comisioanele fix când să ajung la suma minimă la care ei susțin că fac plata către promoteri, motivând că nu s-au concretizat rezervările, alea cu vouchere emise, și că în linkul de reclama s-a strecurat id meu de promotor !!!!!! Cât de penibil !!

Adică tu, srl faci reclamă și nu verifici linkul ? Adică fix linkul meu s-a strecurat în reclama lor ? Vouă vi se pare altfel decât penibil ?

Și ca să fiu riguros până la capăt, agenția se numește BJR Vacanțe, are sediu în Arad și eu v-aș sfătui prietenește să-i evitați și ca promoter și ca turist.

Pentru mine păcăleala are azi un nume : BJR Vacanțe !

 

Publicitate

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s