africa-1170055_1920Așa cum vă spuneam într-un post mai vechi revin cu imaginile filmate în Africa, pentru ca să vă conving, dacă mai e nevoie, că este o destinație de excepție. O veți ține minte, mai ales dacă vă organizați un program dens, care să atingă numeroasele obiective de pe continent.

Parcurile naționale, răspândite peste tot în Africa, sunt un loc unde puteți vedea fauna specială, specifică, a Africii. Mai jos puteți vedea ce au cei de la Pilanesberg, Africa de Sud, fiind lângă un complex turistic.

Apoi, în Zambia puteți face rafting pe fluviu, însă vă sugerez să o faceți cu echipe de însoțire, care știu locurile periculoase, nu neapărat ca geografie, sunt importante și alea, dar mai ales datorită prezenței hipopotamilor. Mai jos puteți vedea la ce mă refer.

Când vă terminați călătoriile, puteți să vă odihniți pe malul râului, luând masa, și privind bălăceala elefanților.

Așa încât părerea mea este că Africa este un loc special pe Pământ, care are un farmec aparte, unii susțin că este leagănul civilizației pământene, a cărui simplitate este încă autentică, și pentru noi europenii este o lecție foarte importantă pentru a ști cât de frumoasă este planeta asta, pe care locuim.

Sejur plăcut, pe care îl puteți rezerva aici !

Publicitate

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s