limbajul corpului3Ați primit un telefon de la șeful direct să vă spună că veți avea un nou training, sau un nou team building. V-ați întrebat „Ce naiba mai vor acuma ?”, „Iar nu merg vânzările ?”, „Iar timp pierdut ?”

Eu știu că am făcut-o. Și am avut cursuri pe care le-am făcut așa fără tragere de inimă. Și nu le-am aplicat în teren…

Acum știu, real, fără niciun fel de artificiu, că am greșit. Prima greșeală a fost că nu am aplicat ce mi s-a spus. Poate că aș fi văzut de atunci ce merge și ce era bulshit din curs. Și dintr-o simplă perspectivă : aș fi avut poate bonusuri mai mari. Iar dacă aveți un șef direct autentic, întrebați-l cum să faceți, ce să faceți din ce ați învățat la curs. Cu siguranță că vă va da niște direcții. Ba cred că o să lucreze cu voi, în teren acele lucruri despre care îl întrebați. Dacă mai veți o perspectivă, încercați să aflați, independent, cât costă cursurile pe care voi le faceți pe banii companiei și gândiți-vă că se pot întoarce chiar în buzunarele voastre personale. Cum ? Prin bonusurile pe care vă vor ajuta să le câștigați !

Efectul cel mai bun, după părerea mea, este că veți deveni mai bun, mai calm în teren pentru că veți ști că puteți face față unei game foarte largi de probleme. Căci pentru asta suntem plătiți : să rezolvăm probleme.

Cu cât mai multe și mai grele, cu atât mai bine vom fi plătiți ! Iar calmul ăsta se va transfera și acasă. Veți fi membrul de bază al familiei, sau unul dintre membrii de bază ai familiei !

Publicitate

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s