energie1Știu că și voi, ca multă lume, aveți un program foarte încărcat. Că trebuie să faceți față multor sarcini zilnice de o importanță și complexitate mare ce duc la un consum fizic și nervos important. Și la un moment dat ne întrebăm de ce nu mai facem față, de ce totul merge din ce în ce mai greu… Pentru că apare ceea ce americanii numesc burn out. Apare oboseala cronică, surmenajul.

Pe lângă somn, care nu trebuie să lipsească, și care trebuie să fie, conform unor studii, de aproximativ 6 ore, trebuie ca organismul să primească alimente și  nutriente variate precum și pe cele necesare susținerii proceselor esențiale ale organismului pentru a se regenera. Unele le găsim în alimente, altele nu, pe unele le metabolizăm eficient, pe altele nu le metabolizăm sau le metabolizăm puțin, cu randament redus. Pe cele pe care nu le găsim sau le metabolizăm prost, ar trebui să le aducem ca atare. Din fructe, legume. Nu știu dacă în toate zilele putem să mâncăm cantitatea necesară pentru regenerare. Din motive diverse : că nu știm că trebuie, că nu avem timp, că nu ne place să mâncăm aceeași mâncare zilnic. Cu toate astea organismul își cere drepturile și dacă nu le primește funcționează cu ce are. Nu știu dacă ați mers cu o mașină la care e dus ambreiajul sau pompa de combustibil. Nici nu vă doresc, dar în cazul în care ați făcut-o, aveți o ideea despre cum funcționează un organism ce primește doar o parte din ce are nevoie sau chiar nimic din ce-i trebuie.

Pe lângă somn, relaxarea în locurile care vă plac, în natură, mișcarea, mai pot fi și suplimentele nutritive care vin cu aportul necesar regenerării dumneavoastră. Cumulul de vitamine este o soluție. Oferă o gamă largă de nutrienți, vitamine și minerale esențiale. Conține fitonutrienți extrași din concentrate de plante, vitaminele C, B12, B6, acidul folic, cuprul, fierul și zinc ce contribuie la funcţionarea normală a sistemului imunitar, deci organismul se va apăra mai bine, veți putea sta, de exemplu, mai mult cu aerul conditionat pornit fără să răciți sau să faceți otite seroase. Poate părea ciudat, dar vă povestesc din ce mi s-a întâmplat.

De asemenea, vitaminele C, E, B2, zincul și manganul contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ adică întârzie îmbătrânirea și apariția bolilor. Gândiți-vă ce veți face la 60 de ani, la 70, cu ce bagaj medical vă doriți să ajungeți acolo, cum vă veți putea ajuta nepoții, ce călătorii doriți să faceți atunci. O cardiopatie ischemică gravă sau o artrită s-ar putea să fie un impediment serios.

Vitamina B2 și iodul contribuie la menţinerea sănătății pielii și nu au adaos de coloranţi, arome sau conservanţi artificiali ce vă permit să aveți un ten frumos, fără probleme Astfel veți putea fin în deplinătatea forțelor voastre, veți putea să dați 100% din talentul, inspirația și dedicarea voastră. Poate fi sprijinul vostru zilnic, dacă voi decideți asta, ceea ce vă poate pune în lumină, vă poate oferi deplin timpul vostru.

Fermele din care provin fitonutrienții lor sunt certificate anual, adică nu se folosesc îngrășăminte chimice, nu se folosesc pesticide, insecticide.

Folosind acest supliment va fi ca și cum ați face revizia periodică la mașină, sau ca și cum ați merge la coafor și la cosmetică în fiecare zi. Gândiți-vă și imaginați-vă ce ați putea face functionând zilnic la 100% din capacitatea dumneavoastră !

cascadacailor

Publicitate

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s