__4_0109

Dacă ești în căutarea unei destinații de vacanță, Maurițius poate fi o destinație de vis.

Zborul poate fi un pic cam lung, dar odată ajunși veți avea în fața ochilor un mic paradis. Clima este blândă, mai ales dacă mergeți în iunie sau chiar iulie.

E o zonă de confluență culturală, unde veți putea găsi cultura africană, cultura indiană, dar și influența celei europeane.

Oceanul indian este ceva special, cel puțin plajele unde nisipul fin se întâlnește în mod fericit cu apa de turcoaz și unde puteți petrece lenevind la soare zile tihnite sau făcând croaziere pe oceanul Indian.11A_0153

De asemenea, peisajele montane se îmbină armonios cu plajele de care pomeneam în așa fel încât să aveți un mix perfect. Puteți să faceți o excursii cu mașina în jurul insulei și veți putea să admirați varietatea florei și a culturilor ce se întrepătrund într-un mod armonios. Trebuie să știți, dacă veți conduce dumneavoastră, că se circulă pe partea stângă a drumului, volanul fiind pe dreapta.10A_0152

Puteți să admirați dansurile africane, cele indiene, vegetația este luxuriantă, trestia de zahăr fiind una din culturile cele mai răspândite. Există o grădină botanică  extrem de bogată în specii locale și foarte interesantă.

Oferte pentru Maurițius sunt aici.

29A_0171

Publicitate

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s