ghiulcuratenieiObiceiurile sănătoase sunt minunate! Gândiți-vă la tratamentele faciale săptămânale, mersul la sală sau mâncatul unui măr pe zi! Cu cât simțiți mai mult beneficiile, cu atât vă este mai ușor să le introduceți în rutina dumneavoastră.

Vă vine să credeți că același lucru se poate întâmpla cu sarcinile de curățenie?

Dacă adoptați obiceiul de a face curățenie câte puțin în fiecare zi, nu va trebui să mai petreceți mare parte din zi – sau din săptămână – cu un mop, o perie sau un burete în mână. Ideea este să împărțiți curățenia în câteva sarcini individuale esențiale. Vă vom prezenta posibilitățile, chiar dacă aveți doar un minut la dispoziție sau 30.

Mai puțin de 3 minute

Între 60 și 180 de secunde sunt suficiente pentru a aranja un pat, a curăța o chiuvetă sau a șterge praful! Schimbați-vă modul de gândire: în loc să vă gândiți că trebuie să vă ocupați de toată casa sau de toată camera, alegeți o zonă. Dacă aveți produsele potrivite la îndemână, precum Detergentul pentru bucătărie L.O.C.™ sub chiuvetă și Detergentul pentru baie L.O.C. în dulapul din baie, veți termina treaba în foarte scurt timp.

dormitor

5 minute

Cinci minute sunt suficiente pentru a umple sau goli mașina de spălat vase, pentru a aspira canapeaua sau pentru a face curat pe noptieră sau alte piese de mobilier mici. Ce alte sarcini puteți realiza în cinci minute? Cronometrați-vă!

Cea mai grea sarcină de cinci minute devine mult mai plăcută cu ajutorul Detergentului pentru toaletă. După aplicare, lăsați-l 30 de minute pentru a acționa, iar apoi mai petreceți câteva minute pentru curățarea finală. Ce poate fi atât de groaznic în asta?

toaleta

15 minute

V-ați trezit mai devreme decât de obicei într-o dimineață? Profitați de timpul în plus pentru a curăța cabina de duș sau cada cu Detergentul delicat L.O.C. Ați terminat de luat cina? Vă pregătiți să vă întindeți și să urmăriți serialul preferat? Alocați doar 15 minute în plus pentru curățenia de după și ștergeți podeaua cu mopul. Detergentul universal L.O.C. este perfect pentru această sarcină. De asemenea, puteți profita de timp pentru a aspira covorul din una sau două camere.

Când a fost ultima dată când ați lustruit bine vasele de gătit, în loc să le puneți în mașina de spălat vase? Rezultatele sunt mult mai bune cu Produsul pentru curățat obiecte din metal L.O.C. Redați-le strălucirea maximă!

30 de minute

Chiar și sarcinile mai mari pot fi împărțite. Păstrați-vă 30 de minute pentru sarcinile pe care v-ar plăcea să le evitați.

Cine spune că trebuie să spălați toate ferestrele în aceeași zi? Spălați cât de multe ferestre puteți în jumătate de oră și terminați-le pe restul în ziua următoare. Detergentul pentru geamuri L.O.C. este soluția perfectă pentru ferestre curate și fără urme. Iar ziarul bunicii este o idee bună, dacă nu se ia cerneala. În schimb, șervețelele de hârtie nu sunt potrivite. Urmele de puf, precum și dungile, vă vor strica priveliștea!

sufragerie

Un cuptor curat face diferența. În mod normal, curățarea cuptorului reprezintă o sarcină grea și de durată. Aplicați Produsul pentru curățarea cuptorului AMWAYTM conform instrucțiunilor ușor de urmat. Așteptați 30 de minute, apoi clătiți. În timp ce așteptați, ocupați-vă de una dintre sarcinile mai rapide de mai sus. Obișnuiți-vă să vă folosiți timpul în mod strategic.

Păstrați curățenia fără dureri de cap

Aceasta este dovada. Curățenia în casă nu trebuie să fie o pacoste, să dureze prea mult sau să necesite prea multe produse. Chiar dacă este adevărat că întotdeauna se găsește ceva de curățat, dacă preluați controlul asupra sarcinilor, puteți economisi mult timp – timp pe care îl puteți petrece cu familia sau prietenii.

Țineți ghidul la vedere!

Descărcați prezentarea cu sarcini de curățenie, pe care o puteți păstra pe frigider sau pe panoul de notițe. Găsiți-l și pe Pinterest!

 

Asigurați-vă că aveți  produsele care să vă ajute să câștigați mai mult timp pentru voi !

 

Articol preluat de pe Amagram România.

Publicitate

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s