A mai trecut un an și va începe școala. Emoții.  Nu știi cine are emoții mai mari, copii sau părinții. Poate pentru că retrăiesc anii lor de școală, poate pentru că conștientizează trecerea timpului…inceputulscolii

Un nou început, cu griji, cu vise și speranțe, firești ce se doresc a fi îndeplinite. Va urma fiecare dimineață cu aceeși negociere : scoală și du-te la școală ! Mai stau 5 minute. Și alea 5 minute se fac 20 de minute, apoi totul devine o fortună : îmbrăcatul, masa, plecatul în viteză…Imaginati-vă că se va întălni cu colegii pe care nu i-a văzut toată vara, vor avea de povestit. Dacă sunt mai marișori, cu fata sau cu băiatul pe care o/îl simpatizează. Și vă doriți să aibă un an bun, să ia note bune, să aibă succes. Vă gândiți să îi puneți niște meditații la matematică, sau la fizică, poate că merge la înot, la fotbal sau la dansuri. Va avea din nou atâtea de făcut… Nu-i așa ?

inceputulscolii2Of, și dimineața se trezește așa de greu…abia are timp mama să îi pună pachețelul în geantă. Doar trebuie să crească, are nevoie de proteine pentru efortul mental pe care îl face la școală. E și î n creștere…

Puteți să contribuiți și dumneavoatră la buna funcționare a organismului copilului dumneavoastră : un supliment de fitonutrienți și proteine necesare procesului de creștere, dar și celui de efort mental intens. Suplimentele nutritive. Și, nu-i așa, vă doriți să fie suplimentele cele mai bune, cu aportul cel mai eficient, cel mai ieftin.

M-am gândit să vă reamintesc soluțiile care sunt la îndemâna dumneavoastră ca parinți : Nutrilite, liderul de piață a suplimentelor nutritive, cei care au inventat în 1934 conceptul de supliment nutritiv, cei care își aduc materia primă, adică plantele și legumele, din ferme organice, certificate periodic. Sigur că unii dintre voi vor ridica din sprâncene sau vor zâmbi ironic și vor întreba : serios ? Ei bine un studiu recent a constat că 75% din noi nu consumăm cele 5 porții de fructe pe zi, necesare aportului zilnic de fitonutrienți. Adică 1 din 5 oameni ! Oare voi în care procent vă situați ? Dar copilul vostru ?

Iată câteva soluții :

Nutrilite  Multivitamine şi multiminerale de mestecat sunt o soluție pentru copii preșcolari și nu numai, ce aduc un aport de vitamină C, complex B, caroteni, fier, calciu, vitamină D atât de necesare proceselor celulare, sintezei de hemoglobină, combaterii multivitamine-de-mestecatefectelor oxidării, mai ales dacă organismul respectiv depune efort intelectual, gândiți-vă că creierul uman are nevoie de resurse pe care nu le poate lua din altă parte, pe care nu și le poate sintetiza singur. Face efort fizic, înot, dansuri moderne etc. O tabletă pe zi poate însemna că veți porni copill dumneavoastră cu o rezevă importantă la un drum important într-o lume extrem de competițională.

De asemenea, Nutrilite Proteine din plante este o soluție ce conține acizi grași nesaturați, proteindinplantenaminoacizi esențiali, ce aduc un aport important organismului în procesul de sinteză și reconstrucție a proteinelor, bunei desfășurări a metabolismelor, asigură un nivel adecvat de fibre.

Pentru cei de liceu și studenți avem pe lângă Nutrilite Vitamina C, ce poate combate efectele fumatului, da da, și acumularea de acizi liberi și Nutrilite Omega 3 ce aduce o stabilizare a membranelor celulare, ce menține procesele intracelulare la un nivel optim și are un efect cardioprotector pin efectele pe endoteliu. Toate ducând la o funționare optimă a tânărului organism.nutrilte-omega

Dacă practică și un sport ce presupune o activitate fizică intensă Nutrilite FIT H2O, băutură cu antioxidanți cu aromă de piersică este o soluție ca și gama X Power Drink, ce nu conține zahar sau îndulcitori sintetici.

Așadar pregătirea începerii școlii este complexă, vizează sănătatea și buna dezvoltare a copiilor și tinerilor ce urmează un să înceapă un nou an. O bună pregătire pentru începere poate însemna un randament superior, rezultate foarte bune ce vor atrage un viitor pe măsură. Și ce sentiment veți avea când vă va spune că a fost singurul din clasă care va merge la olimpiadă, sau că l-a lăudat azi profesorul pentru soluția la matematică sau pentru eseul pe care l-a scris la romana ? Sau că va fi în echipa de baschet sau de fotbal a școlii ?

Gândiți-vă cum ați dori să se simtă la vara viitoare când va intra în vacanță și veți face împreună bilanțul. Va fi mai aproape de visul lui ? Dar de al vostru ? Pregătiții pentru un viitor strălucit!

 

Publicitate

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s