Sper că ești bine, atât cu sănătatea fizică, cât și cu cea financiară !

Precum poți constata și tu, vremurile sunt tulburi și probabil că vor mai fi… Și ăsta e mersul lumii, poate și pentru că sunt movers and shackers, cum zic americanii, care fac și desfac soarta lumii. Inclusiv pe cea financiară.

De aceea, așa cum îți spuneam și în mesajele și postările anterioare, este vital să îți protejezi viitorul, al tău, al copiilor tăi, al familiei tale. Educația financiară, dar și cea economică lipsește, în general, dar mai ales la noi în țară, posibil și pentru că, unii ne doresc analfabeți financiari. Parte bună e că sunt și din cei din partea cealaltă a baricadei, oameni care au reușit financiar indiferent ce s-a întâmplat pe piața financiară. Da ! Se poate și așa, doar că sunt câteva detalii, unii le-ar zice secrete, pe care trebuie să le pui în practică. Și aceste detalii le poți afla în cartea lui Tony Robbins „Banii, stăpânește jocul”, pe care  poți citi gratuit descărcând-o de aici. Trebui să te înscrii în grup pentru a o putea descărca gratuit. Ei bine, oameni legendari de pe Wall Street, cea mai performantă piață financiară din lume, îți vor spune principiile unei vieți financiare sănătoase.

Unul din ele este să ai o afacere profitabilă. Orice fel, dar să fie profitabilă, adică să-ți aducă un venit. De ce ? Pentru că, alături de celelalte modalități de a investi și de a pune banii să lucreze pentru tine, este necesară și o afacere, repet, profitabilă. Și poate că deja te gândești să deschizi o spălătorie auto, o pizzerie, o frizerie, un cabinet medical sau mai știu eu ce. Dă-i drumul ! Nu mai sta pe gânduri ! Însă, sfatul meu este să te informezi ÎNAINTE de a începe orice afacere, ce presupune ea. Nivelul de investiție, riscurile ei, anii de amortizare, concurența și cum acționează ea. Nu îți ascund că o afacere clasică, din punctul meu de vedere, presupune multe resurse financiare și operaționale, cunoștințe aplicate domeniului în care va opera afacerea…Nu mai punem la socoteală expunerea la crize mondiale precum cea prin care trecem acuma.

Însă există și o alternativă….

Afacerea Network Marketing sau de tip Leverage Sales, care nu are expunerea la crizele mondiale precum o afacere clasică, în care tu nu trebuie să-ți faci griji legat de sedii, stocuri, contabilitate, marketing, fiscalitate. În care ai la dispoziție un sistem, validat de timp, o echipă de oameni care te va ajuta permanent, care are interesul direct ca tu să câștigi cât mai mult, în care nu ești obligată să faci nimic, în care îți alegi tu programul și oamenii cu care lucrezi, și în care potențialul de câștig este practic nelimitat, desigur, corelat cu munca pe care o vei presta. Și care are o prezență din ce în ce mai mare în mediul online. Adică vei putea, dacă vei vrea, să o faci doar de acasă, doar în orele alese de tine. Iar dacă vrei să afli detalii despre cum poți tu să te alături acestei afaceri, deși ți-am mi spus de multe ori asta, dar poate că nu ai văzut mesajul sau poate că nu erai pregătită, răspunde-mi la acest post cu subiectul „Vreau planul companiei” și îți voi trimite detalii.

P.S. Să știi că sunt deja cărți scrise, în România, despre cum să faci acest gen de afacere exclusiv online. Nu trebuie decât să aplicăm cunoștințele de acolo…

Publicitate

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s