cartipenoptieraTu ai o serie de cărți de ținut pe noptieră? Cărți la care să îți dorești să revii din când în când sau pe care să le deschizi ca să îți reamintești unele replici? Iată care sunt alegerile noastre pentru relaxarea dinainte de somn.

Trăim vremuri agitate, în care alergăm între serviciu, casă, copii și prieteni. Încercăm să le facem pe toate și ne dorim să le facem bine. Când mai avem răgaz pentru noi însine, pentru intimitate? De multe ori, te pui în pat când nu mai ai forță pentru altceva. Pui capul pe pernă și adormi în secunda următoare.

Dar dacă, în loc să procedezi așa, ți-ai acorda 15-30 de minute în care să te relaxezi înainte de culcare? Mintea are nevoie să se calmeze după o zi agitată, ca să te poți odihni și să te simți bine. De aceea, o lectură relaxantă înainte de somn e binevenită.

De ce îți recomandăm niște cărți pe care le ții pe noptieră? Pentru că e plăcut să aprinzi veioza, să te pui în pat având alături un ceai aromat și să nu mai ai altceva de făcut decât să întinzi mâna după o carte. O carte care să te transpună într-o altă lume.

5 cărți de ținut pe noptieră ( continuarea mai jos)

via Relaxare înainte de somn: 5 cărți de ținut pe noptieră — Blog Printre Carti

Publicitate

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s