Astăzi așteptam pe cineva undeva în oraș unde e greu cu parcatul Am zis sa nu stau ca nesimțitul în mijlocul drumului cât oi avea de stat. Am găsit un loc într-o parcare rezidențială,  domeniu public, fără abonamente plătite,  și parchez și eu pe un loc mai nasol, zic sa nu îi deranjez pe proprietari. Buuuun.
Vine un puștan care conducea mașina asta 20170210_1723321și îmi zice ceva prin  geamurile închise

Eu îi fac loc,  crezând ca vrea să treacă de mine. Când colo nesimțitul,  scuzați, neacademic,  parchează în locul meu, exact acolo unde est fotografiată mașina. Am crezut că nu văd bine. Mă dau jos la el și îl întreb ce face. Cu o nonșalantă nesimțire,  îmi spune ca a parcat. Pai, zic, ai zis ca vrei sa treci ? Nu. Am zis ca vreau sa parchez. Buuuun.  Îl întreb știi că  este  domeniu public nu ? Da, dar aici parchez eu.

Acum va întreb pe voi : sa fi fost o iluzie setea de dreptate, dorința de a fi corect, generos și cu bun simt pe care am văzut-o la tineri zilele astea ?

O să revenim la clasica mojicie și nesimțire românească ? Nu că aș vre să fiu patetic, dar nu am înțeles spiritul acesta egoist, din punctul meu de vedere.

Sper să nu fie ceva în fibra națională ăsta. O să o luăm de la capăt cu metehnele pe care le știm prea bine ?

Spuneți-mi voi cine a greșit aici ?

Publicitate

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s