Buceginoaptea

Pe 10 ianuarie voi face o comandă Amway.

Alegeți-vă produsele de care aveți nevoie pentru păstrarea sănătății, frumuseții sau a curățeniei locuinței voastre, creați-vă un cont de client, și transmiteți-mi vă rog comanda.

via Și voi aveți nevoie de ceva ?

Reclame

8 gânduri despre „Și voi aveți nevoie de ceva ?

  1. Poate te întorci la obiceiuri bune…:) Mai interesant ar fi să construiești afacerea. Se spune, și sunt mulți oameni care o dovedesc, că în 3 ani poți ajunge independent financiar. Eu asta am de gând să fac. Nu știu cât o să dureze…Oricum, eu sunt aici pentru ambele variante, produse și îndrumare pentru oricine se hotărâște.

   Apreciat de 1 persoană

  1. Adica cum esti acolo ? Ce are a face asta ? Exista Amway Italia care te poate sprijini. Se poate ca cineva din Amway Italia sa te ajute acolo, eu de aici. Cratitele poti vizualiza http://amway.ro/user/durbaca pe butonul Locuinta, apoi Articole bucatarie. Tehnologia permite conservarea principiilor alimentare . Poate fi bonusul activitatii Amway. Mai stii ? Spune-mi,te rog, cand vrei sa incepi pot sa intreb in grup, poate gasim un roman Intrepinzator Amway acolo care sa te ajute. Oricum pe cineva iti poate gasi Amway de acolo care sa te ajute sa incepi.

   Apreciază

 1. Te salut, Liviu!
  Sincer nu cunosc marca aceasta, chiar nu mă pricep la partea asta a crăticioarelor. Probabil sunt și pe aici, dar nu sunt un bun cunoscător. Uneori timpul nu-mi permite multe lucruri. Mulţumesc de informaţie, ne poate fi de folos!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s